Video op maat

SAMEN MAKEN WE JOUW VERHAAL ZICHTBAAR

Video op Maat

Video op Maat laat als het ware jouw ervaringsverhaal zien, met woorden die kenmerkend zijn voor jouw leven. Jij schrijft jouw ervaringsverhaal en bepaalt welke boodschap je over wilt brengen. Dit doe je met van een van onze ervaringsdeskundigen. Wij verwerken daarna jouw verhaal in een Video op Maat.

Door je verhaal op te schrijven en door de gesprekken die je gedurende dit proces hebt met onze ervaringsdeskundigen, zul je merken dat bepaalde lastige thema´s in een ander licht komen te staan. Het maken van een Video op Maat is dus méér dan het doen van je verhaal, het geeft je ook de kans om te ontdekken waarin je nóg meer wilt groeien.

Mensen die een Video op Maat maken hebben vaak de nodige hobbels moeten nemen in het leven. De filmpjes zijn enorm inspirerend omdat ze de kijker laten zien hoe een herstelproces je, ondanks alle hobbels, sterk en krachtig kan maken. Jij hebt de kracht in je om jouw leven van jou te maken, en een persoonlijke video van jouw verhaal inspireert anderen om jou heen ook weer. Zo dragen we samen bij aan een wereld waarin meer verbinding is, meer ruimte om te zijn wie je bent en minder ruimte voor eenzaamheid.

Wil je meer informatie? Laat dan hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

×