Wie zijn wij

SAMEN MAKEN WE JOUW VERHAAL ZICHTBAAR

WELKOM BIJ PANOMA.NL

SAMEN MAKEN WE JOUW VERHAAL ZICHTBAAR

PANOMA is voortgekomen uit het initiatief ‘Animatie op Maat’. Een Animatie op Maat is een animatiefilmpje, gemaakt door mensen met een psychische kwetsbaarheid zelf. Het is een andere, creatieve en doeltreffende manier om je verhaal zichtbaar te maken, het helpt je om je te uiten en daarmee sta je méér in je kracht en geef je jouw herstelproces een boost. De kracht van verbeelding is namelijk oneindig, net als de krachten die ieder mens bezit!

Wij weten dat het niet altijd even makkelijk is om je verhaal te doen en daar helpen we je dan ook graag bij. Middels een eenvoudig stappenplan maak je, met onze hulp, je eigen Animatie op Maat. Wij werken uitsluitend met ervaringsdeskundigen, omdat zij als geen ander weten waar je zoal tegenaan loopt als je in een herstelproces zit. En mocht een Animatie op Maat toch niet helemaal datgene zijn wat jij zoekt, dan biedt PANOMA meer en andere mogelijkheden om mensen hun verhaal te laten doen. We denken graag met je mee!

PANOMA helpt niet alleen mensen zichzelf te uiten, maar creëert ook werk- of werkervaringsplekken voor mensen die talenten hebben op het gebied van (grafisch) ontwerp (zoals bedrijfslogo´s), websites, video´s en animaties. We weten uit ervaring dat de reguliere weg naar een baan niet voor iedereen is weggelegd. We vragen dus geen afgeronde opleiding of diploma. Want het is niet voor iedereen even makkelijk om school af te maken of een baan te krijgen, maar dat zegt niets over jouw talenten. En wij geloven in de krachten van ieder mens en dat je in je kracht staat door te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bedrijven zijn dan ook meer dan welkom om van onze ontwerpdiensten gebruik te maken op het gebied van websites, video, animatie en logo’s. Wij denken in mogelijkheden en kansen en houden van avontuur. Loop je al een tijdje rond met een idee of een wens en denk je dat wij jou of jouw organisatie daarin verder op weg kunnen helpen? Wij schuiven graag aan bij (zorg)organisaties om samen te brainstormen over nieuwe mogelijkheden.
Wil je meer informatie? Laat dan hier een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.